måndag 4 mars 2013

En vanlig söndag på jobbet....   Strålande sol och mycket känsla av att våren är på väg. Egentligen ville jag nog helst vara ute och gå en lång promenad i vårsolen men istället blev det en utryckning till Folkets Park där det hade varit en mindre brand i en av voljärerna. kakaduan Charlie som annars är så pratglad satt mest i sin bur och verkade skräckslagen. Han väntade på sin veterinär som skulle komma och se så Charlie och hans rökskadade kompisar inte var allvarligt skadade. 

 Efter fågelkatastrofen blev de Sci-Fi upplevelser på hög nivå! Med StormTroopers som bevakning lyckades vi ändå ta oss in på Stadionmässan där vi genast träffade tre utsända från Sagan om Ringen. Men intervjun avbröts då den ene av tjejerna fick syn på reporter Dags fina tatueringar som överglänste det mesta tydligen för de här tjejerna.


 Till sist fick vi träffa några av Kalle Pedals pågar på en fotoutställning om Kalle. De pratade och mindes men hela tiden svävade likson Kalle Pedals ande över oss...  Fint och nostalgiskt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar